AniForte® - Bach Bloesem


AniForte® - Bach bloesem


Bachbloesemremedies hebben hun naam van de Engelse arts. Edward Bach, die in de vorige eeuw de 38 tot nu toe bekende Bachbloesems populair heeft gemaakt.

De 38 bloemenessenties zijn elk toegewezen aan bepaalde gemoedstoestanden, zoals depressie, angst, overgevoeligheid of onzekerheid. In tegenstelling tot het vergelijkbare principe van homeopathie moeten Bachbloesemremedies werken als een positieve antipode die harmoniseert. Het doel is meer balans en harmonie. Veel mensen zweren bij de effecten van Bachbloesems - niet alleen voor zichzelf, maar ook voor dieren. Vooral bij honden en katten heeft het gebruik van Bachbloesems bewezen extreem gedrag en onbalans te harmoniseren.  Het is ook belangrijk dat je het dier mentaal en praktisch ondersteunt. Blijf indien mogelijk kalm en ontspannen, anders wordt jouw spanning overgedragen op je dier. Omdat het dier op jou gericht is, zijn duidelijke en specifieke instructies en signalen belangrijk. Dit helpt verwarring te voorkomen en geeft het dier een gevoel van veiligheid. 

Angstig jammeren, agressief geblaf, panisch vluchten: wanneer een hond stress heeft, heeft het baasje dit vaak ook. Reden genoeg om onze trouwe viervoeter in stressvolle situaties te helpen om weer rust en evenwicht terug te vinden. Bachbloesems staan bekend om hun harmoniserende werking en kunnen u en uw hond in verschillende situaties helpen. Situaties waarin Bachbloesems voornamelijk gebruikt worden zijn:

• Angstsymptomen
• Beter sociaal contact
• Dominant gedrag
• Stress en spanning laten afnemen
• Verlatingsangst

Voor ernstige verstoringen en langduriger problemen, wordt het aanbevolen om Bachbloesemremedies gedurende ongeveer 3 maanden te gebruiken.

De Bachbloesems kunnen in water worden opgelost en aan uw huisdier gegeven worden om te drinken. Je kunt de bolletjes ook rechtstreeks in de bek van jouw huisdier geven.

Wat is dit? Vink "Onthoud mij" om uw winkelwagen op deze computer te raadplegen, ook als u niet ingelogd bent.