Clicky

Hart vol Gayrotiek

100 uitdagingen voor pure romantiek!

Binnen de succesvolle sere 'Hart vol.....' introduceren we naast de erotische harten nu ook het spannende 'Hart vol Gayrotiek': 100 erotische uitdagingen voor 2 mannen.

2 mannen...en meer dan 100 erotische uitdagingen!

Een zinnenprikkelend spel voor jou en je partner! Jij of je partner neemt met het pincet een rolletje uit het hart. Wat gaat er met jullie gebeuren? Wordt het een speelse verleiding, een spannende fantasie om te delen of een woeste uitdaging? Beleef jullie intieme moment samen.

Het stoer gestylde 'Hart vol Gayrotiek" bevat meer dan 100 spannende erotische opdrachten die zorgvuldig zijn geselecteerd door een gay-panel. Deze sfeermaker is niet echt te vergelijken met enig ander spel. Er zit geen tijdslimiet aan, er zijn alleen winnaars en.....je kunt het op elk moment van de dag spelen.

Kortom: Een spel om veel romantische en intieme momenten samen te beleven!

Deze harten zijn in meer romantische varianten verkrijgbaar.

Gegevens
Levertijd: ca. 1 - 3 werkdagen
Gewicht 0.110000
Afmeting: 145 x 145 x 50 mm
Leeftijd: 18 - 99 jaar
Schrijf uw eigen review
Alleen geregistreerde gebruikers kunnen reviews schrijven. Log in of maak alstublieft een account aan. inloggen of maak een account aan

Hart vol Gayrotiek’ is een zinnenprikkelend spel voor jou en je partner.

Jij of je partner neemt met het pincet een rolletje uit het hart. Wat gaat er met jullie gebeuren? Wordt het een warm en heerlijk samenzijn of een intieme en hartstochtelijke avond?

Der grüne PunktLET OP: Dit is geen speelgoed! Dit product buiten bereik houden van kinderen.

Op voorraad
Nog 1 beschikbaar
SKU
M1034
€ 12,95
Prijzen: incl. BTW en exclusief verzendkosten

Wat zeggen onze klanten van ons: