Clicky

Vlooienkam voor honden en katten

Vlooien en hun eitjes kan je met deze kam makkelijk verwijderen. 

Instructies:
Als voorbereiding vul je een kom met warm water en een beetje zeep en verwijder de halsband. Borstel of kam de vacht van je huisdier zorgvuldig zodat alle klitten uit de vacht zijn.
Kam daarna de hond of kat met deze vlooienkam. Controleer de kam na iedere kambeweging op vlooien, eitjes of larven. Was de kam in het warme sopje als je vlooien of eitjes op de kam ziet. Let hierbij vooral goed op bij het gezicht, de nek, de oren en de aanzet van de staart. 

Controleer je hond of kat regelmatig op een vlooienbesmetting. Als kammen alleen niet voldoende is kan gebruik van een anti-vlooienmiddel helpen. Bij de behandeling van vlooien is het belangrijk om ook de mand, deken en leefomgeving te behandelen.

Gegevens
Levertijd: ca. 1 - 3 werkdagen
Gewicht 0.045000
Kleur(en): paars, wit
Materiaal: Kunststof, Metaal
Garantie: 1 jaar
Afmeting: ca. 750 x 60 x 5 mm
Schrijf uw eigen review
Alleen geregistreerde gebruikers kunnen reviews schrijven. Log in of maak alstublieft een account aan. inloggen of maak een account aan

Gebruik deze vlooienkam om te controleren of je hond of kat last heeft van vlooien. Door regelmatig te kammen worden vlooien, eitjes en larven effectief uit de vacht verwijderd.

Op voorraad
Nog 3 beschikbaar
SKU
HH62022
€ 4,79
Prijzen: incl. BTW en exclusief verzendkosten

Wat zeggen onze klanten van ons: