Clicky

Slicker borstel voor honden en katten

Met deze borstel verwijder je, op een zachte manier, dode haren en klitten uit de vacht en je voorkom je vervilting van de vacht. Door het fijn gevormde handvat en het zachte materiaal, is de borstel fijn in het gebruik.

Gebruiksadvies:
Borstel de vacht van je huisdier voorzichtig; met extra zorg rondom het gezicht. Borstel de hele vacht, niet alleen de bovenlaag. Voor het verwijderen van de losse haren kan je proberen de ondervacht bloot te leggen en tegen de haarrichting in te borstelen. Trek niet aan klitten en knopen, maar probeer deze voorzichtig los te maken. Als klitten te lastig te verwijderen zijn, dan kan je voorzichtig omhoog en weg van de huid proberen te borstelen, terwijl je ze ondersteunt met je hand. Blijf niet te lang bezig met een knoop of klit, maar laat het even rustig om het later nog eens te proberen.

Gegevens
Levertijd: ca. 1 - 3 werkdagen
Schrijf uw eigen review
Alleen geregistreerde gebruikers kunnen reviews schrijven. Log in of maak alstublieft een account aan. inloggen of maak een account aan

Met deze borstel verwijder je, op een zachte manier, dode haren en klitten uit de vacht en je voorkom je vervilting van de vacht.

Op voorraad
SKU
HH62021-C
Slechts € 6,95
Prijzen: incl. BTW en exclusief verzendkosten

Wat zeggen onze klanten van ons: