Energieblokken (Vetblokken)

Tip: Too Good To Go producten

Deze producten zijn nog steeds van topkwaliteit, maar hebben bijvoorbeeld een korte houdbaarheidsdatum of gaan uit ons assortiment. Het zou zonde zijn om ze weg te gooien, dus geven we zowel de producten als jou nog een laatste kans.

Voorkom verspilling en profiteer van extra korting!

Deze producten zijn nog steeds van topkwaliteit, maar hebben bijvoorbeeld een korte houdbaarheidsdatum of gaan uit ons assortiment. Het zou zonde zijn om ze weg te gooien, dus geven we zowel de producten als jou nog een laatste kans.

Voorkom verspilling en profiteer van extra korting!

Tonen als Foto-tabel Lijst

5 Producten

Van hoog naar laag sorteren
 1. Energieblok - Insecten (280g)
  As low as € 2,79
  Waardering:
  99%
 2. Energieblok - Meelwormen (280g)
  As low as € 2,79
  Waardering:
  100%
 3. Energieblok - Bessen (280g)
  As low as € 2,79
  Waardering:
  100%
 4. MIXPack - Energieblokken bessen, insecten en meelwormen
  As low as € 29,95
  Waardering:
  100%
 5. Aniculis - Vegan Vetblok met Pinda's (300g)
  As low as € 2,99
  Waardering:
  100%
per pagina

Energieblokken - Veelzijdige gebruik

Lees verder...

Energieblokken (Vetblokken)
Ideaal voor gebruik van een vetblokhouder, maar kan ook neergelegd worden op een voedertafel of een grondvoedertafel.

Vetblokken voor Vogels | Voer jouw vogels op een lekkere manier met Aniculis

Vetblokken voor Vogels | Ben je op zoek naar een manier om wilde en tuinvogels te voeren? Bij Aniculis hebben wij alles wat je nodig hebt! Onze online winkel biedt een grote selectie aan blokken vet en voerkoekjes voor vogels. Speciaal tijdens de koude maanden is het vinden van voedsel voor vogels moeilijk, maar onze inheemse vogels zullen het hele jaar door graag je hulp accepteren. Bezoek onze webshop voor een complete selectie aan vogelvoer.

Wil je iets nieuws aanbieden aan de vogels in je tuin? Probeer onze Energieblokken. Vet is een belangrijke energiebron voor vogels en daarom zijn onze vetrijke vogelvoerblokken perfect om op te hangen. Je kunt ze bijna overal ophangen, zoals aan een tak in een boom, onder een overkapping of aan/in een voederhuisje. Met een beetje creativiteit kan je voederplek een internationale bestemming worden voor tuinvogels.

Onze Aniculis vetblokken zitten vol met hoogwaardige energiebronnen voor vogels, of het nu gaat om 'Energieblok - Bessen', 'Energieblok - Insecten' of de 'Vetblok met pindas' (Vegan)', met onze unieke recepten zit er voor elke vogel wel iets bij. Onze stijlvolle en praktische vetblokhouders zorgen ervoor dat de blokken veilig, schoon en hygiënisch kunnen worden aangeboden zonder dat er een gevaar is voor verstrikking.

Aniculis Vetblokken bestellen in de Onlineshop van Anicuis.nl

Als je op zoek bent naar lekker vogelvoer voor je tuinvogels, dan ben je bij de online winkel van Aniculis aan het juiste adres. We hebben een grote selectie vogelvoer voor tuinvogels, zaadeters en insecteneters.Bij ons heb je keuze uit energieblokken en vetcakes die speciaal afgestemd zijn op de vogels en gemaakt van hoogwaardige ingrediënten die echte delicatessen voor de vogels zijn. Onze afwisselende cakes, vetblokken of vogelpindakaas helpen bij het behoud van de biodiversiteit van onze inheemse wilde vogels.

De Aniculis vetblokken zijn geschikt om het hele jaar door te gebruiken. Zo zorgen ze tijdens de lente en zomer vooral voor de opvoeding van jonge vogels, terwijl ze in de herfst en winter belangrijke vetten en eiwitten leveren die de energiereserves aanvullen. Onze producten zijn altijd vers en gemaakt van geselecteerde ingrediënten die de vogels graag eten en genot zullen geven. Ons assortiment bevat alles wat een tuinvogel-hart begeert, echte delicatessen voor je vogelvrienden. Het assortiment is afgestemd op de behoeften van zowel zaadeters als insecteneters en bevat hoogwaardige, geselecteerde ingrediënten die vetten, vitaminen, mineralen en eiwitten leveren.

Vetblokken en pindacakes zijn een ideale aanvulling op het voedsel, die overeenkomen met een natuurlijk voedselaanbod voor vogels. Naast onze eigen Aniculis vetblokken, kan je in onze online winkel ook vele andere soorten en merken vogelvoer voor tuinvogels kopen, evenals geschikte houders waarmee je de vetblokken droog, schoon en veilig kunt aanbieden. Ons assortiment zal je zeker bekoren.

Ideaal voor gebruik van een vetblokhouder, maar ze kunnen ook neergelegd worden op een voedertafel of een grondvoedertafel.

Wat is dit? Vink "Onthoud mij" om uw winkelwagen op deze computer te raadplegen, ook als u niet ingelogd bent.