Clicky

BirdSwing Vide® - Raamvoedertafel

De BirdSwing Vide® is speciaal ontwikkeld om vogels als de Roodborst, Heggenmus, Winterkoning, Vink, Groenling, Mees, Keep en Merel aan te trekken bij het raam.

Op voorraad
Nog 1 beschikbaar
SKU
930470619
€ 4,99
Prijzen: incl. BTW en exclusief verzendkosten

De BirdSwing Vide® is speciaal ontwikkeld om vogels als de Roodborst, Heggenmus, Winterkoning, Vink, Groenling, Mees, Keep en Merel naar het raam te lokken.

Veel van deze vogelsoorten maken minder snel gebruik van een voedersilo, maar bezoeken graag een voedertafel. De BirdSwing Vide® vormt daarom een mooie aanvulling voor aan het raam.

De BirdSwing Vide® is voorzien van 3 zuignappen. De voedertafel blijft daarmee perfect op de plaats. (zorg voor het aanbrengen wel voor een schoon en vetvrij raam).

Met de aanschaf van dit artikel help je de vogels dubbel!
Je ondersteunt namelijk tevens het werk van diversen verenigingen, want per product ontvangen deze verenigingen een percentage van de verkoopprijs.

Gegevens
Levertijd: ca. 1 - 3 werkdagen
Gewicht 0.122000
Garantie: 1 jaar
Kleur(en): diversen
Materiaal: Hout, Kunststof
Afmeting: ca. 160 x 160mm
Bevestiging: op het raam
Vereniging: LBV, NABU, LRBPO, natagora, natuurpunt, Vogelbescherming Vlaanderen, Vogelbescherming Nederland
Geschikt voor voer Energie- / Vetblokken, Gehakte pinda's, Meelwormen (gedroogd), Vet traktaties, Zaden, Zadenmixen, Zonnebloemkernen, Zonnebloempitten
Bescherming tegen grote vogels: Geen
Bescherming tegen Eekhoorns: Geen
geschikt voor: Boomklever, Groenling (Groenvink), Heggenmus, Huismus, Keep, Koolmees, Kuifmees, Merel, Pimpelmees, Putter (Distelvink), Ringmus, Roodborstje, Sijs, Spreeuw, Vink
Schrijf uw eigen review
Alleen geregistreerde gebruikers kunnen reviews schrijven. Log in of maak alstublieft een account aan. inloggen of maak een account aan

 

Wat zeggen onze klanten van ons: